http://kapitanova-kashta.com/wp-content/uploads/2015/04/40776993-500x300.jpg

Къща за гости "Капитановата Къща" е реконструирана изцяло във Възрожденски стил и започва да приема гости през месец Януари 1999 година.


Къщата е на два етажа, разполага с голям чардак, за летните дни, разполага с уютна механа с капацитет 30 човека. Можете да се насладите на Предлаганата от нас традиционна българска кухня, обогатена с типичния балкански, боженски привкус! Разбира се, по Ваше желание, имате и възможност да си поръчате специално меню. Кухнята разполага с пещ и можем да приготвим специално за Вас: пълнено агне, прасенце или каквото пожелаете.


 


Къща Капитановата къща, Боженци разполага с леглова база от 18 места.

Желаете да отведете семейството си на красиво и спокойно място, да бъдете в домашна обстановка, да създадете красиви спомени - П.ПАВЛОВ ЕООД Ви кани да посетите "Капитановата къща" с. Боженци, една от уникалните боженски къщи, покрити с каменни плочи и изпълнени с уюта и топлината запазени от поколенията българи живели тук векове наред . Съхранен е уникалния архитектурен облик на къщата - камък и дърво, на два етажа, с просторен чардак на втория етаж. Къщата е запазила изцяло боженските традиции и създава изключителен уют и удобства за гостите си. Разполага с четири двустайни апартамента (спалня и стая с две легла) и един едностаен апартамент (стая с две легла), общо 18 легла. Всеки апартамент е с отделен санитарен възел. Отоплението е електрическо и с печки на дърва. Ресторант-механа гостоприемно ви предлага отбрани ястия и гозбите на нашите баби. Огнище-камина и голяма печка на дърва осигуряват истински балкански уют на ресторанта. Под навеса има действаща пещ за хляб или печено агне.През голяма и тежка порта се влиза в паркинг за 5 автомобила и двор от 700 кв.м с китна градина около къщата.В сутерена има сауна за 6 души и баня към нея. Кладенец, резервоар за вода от 8 куб.м и хидрофор осигуряват самостоятелно водоснабдяване на комплекса. Безжичен Интернет, POS устройство за безналични плащания с хотела : Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, JCB Card. plashtane